Tagtik

'Trouwe viervoeter' bijt baasje (40) dood

Vorige week had de 40-jarige Tania Klemke bezoek in haar woning in het Australische Watson. Haar hond, een boxer die ze haar beste vriend noemde, raakte echter volledig in paniek toen de vriend binnenkwam. De hond werd heel agressief toen de bezoeker arriveerde in Tania's woning. Ze probeerde dan ook alles om haar trouwe viervoeter te kalmeren. Niets lukte echter om het dier opnieuw bij zijn zinnen te brengen, de hond raakte alleen nog meer opgefokt.

Uiteindelijk richtte de hond zich op zijn baasje en viel haar aan. De buren hoorden geschreeuw en verwittigden de hulpdiensten. Toen de politie ter plaatse kwam, was de hond nog altijd bijzonder agressief. Ze konden dan ook niet naar de gewonde vrouw toe en waren genoodzaakt om de hond dood te schieten. Vervolgens haastten ze zich naar de gewonde Tania.

De vrouw, moeder van drie, reageerde niet meer en lag in een plas bloed op de vloer van haar woning. Alle hulp kwam te laat, Tania stierf ter plaatse aan de verwondingen die ze opliep toen haar eigen hond haar aanviel.

(Skwadra by Tagtik/Source: Canberra Times/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren