Tagtik

Vanavond wint sowieso 1 Belg een miljoen

Vanavond zal sowieso één Belg een gat in de lucht springen. De Nationale Loterij garandeert immers dat bij de EuroMillions-trekking van vrijdagavond minstens één Belg een miljoen zal winnen. De kans bestaat zelfs dat je geen enkel cijfer juist hebt, en vanavond toch een miljoen wint!

Vrijdagavond zit er maar liefst 174 miljoen euro in de pot van EuroMillions. Slechts éénmaal was die superpot ooit nog groter. Of één Europeaan dit astronomische bedrag weldra op zijn rekening ziet gestort worden, weten we uiteraard nog niet. EuroMillions zal wel sowieso 25 Europese deelnemers blij maken met een bedrag van 1 miljoen euro. Als daar geen Belg bij zou zijn, garandeert de Nationale Loterij dat het via een extra loting alsnog een miljoen euro zal schenken aan een Belg.

"Die loting zal niet gebeuren op basis van de ingevulde cijfers en sterren, maar wel op basis van de MyBonus-code op elk formulier. Wordt jouw code getrokken, dan ben jij de gelukkige. Zelfs als je geen enkel cijfer correct hebt op je bulletin van de gewone trekking", verklaart woordvoerster Caroline Van Goidsenhoven in Het Laatste Nieuws.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren