Tagtik

Verdwenen vrouw teruggevonden in kelder huisarts

Speurders hebben het levenloze lichaam van de 82-jarige Anne-Marie Bastin teruggevonden in de kelder van haar huisarts in Luik. De bejaarde vrouw raakte een maand geleden vermist nadat ze haar woning verliet in Luik om naar haar huisdokter te wandelen. De wetsdokter stelde een natuurlijk overlijden vast.

De praktijk van de dokter bevindt zich op de vierde verdieping van een appartemenstgebouw. Vermoedelijk heeft de 82-jarige Anne-Marie op 22 december de lift genomen, maar heeft ze per ongeluk de lift naar de kelderverdieping gestuurd in plaats van naar de vierde verdieping, waar de dokerspraktijk gevestigd is.

Sindsdien ontbrak elk spoor van de bejaarde dame uit Luik. Uiteindelijk vond de echtgenote van de huisdokter het levenloze lichaam van de vrouw in de kelder naast de verwarmingsketel. De wetsdokter bevestigt dat Anne-Marie een natuurlijke dood is gestorven. De politie opende alvast een onderzoek om de precieze noodlottige omstandigheden waarin de Luikse om het leven is gekomen te achterhalen.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren