Tagtik

[UPDATE] Verpleegster doodt 3 kinderen en probeert uit het leven te stappen

In Varsenare, in West-Vlaanderen, heeft een moeder bij een familiedrama in de nacht van dinsdag op woensdag haar drie kinderen omgebracht. Volgens Radio 2 West-Vlaanderen zou het gaan om een meisje van vier, een jongetje van twee en een baby van amper drie maanden oud.

Nadat een 30-jarige vrouw in Oostkamp op de E40 met haar wagen omstreeks 2.00 uur 's nachts tegen een brugpijler was gereden, verklaarde zij aan de politie dat zij thuis haar kinderen had gedood. Hulpdiensten trokken naar het huis van de vrouw: daar stelden ze vast dat de drie kinderen van de vrouw waren gedood.

Over de precieze omstandigheden van het familiedrama is nog niets bekend. De politie en het parket zijn daarom een onderzoek gestart naar dit drama in Varsenare, deelgemeente van Jabbeke.

De moeder is werkzaam als verpleegster op de dienst neonatologie in een West-Vlaams ziekenhuis. Ze zou de kinderen in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven hebben gebracht.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

(Skwadra and Fausto by Tagtik/Source: Radio 2, GvA, VRT/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren