Tagtik

Vertrekt Trebel bij Anderlecht?

Adrien Trebel is de afgelopen maanden een constante in het soms zwalpende elftal van RSC Anderlecht. De ex-Rouche zorgt voor pit op het middenveld van Paars-Wit. Met zijn beheerste maar pijlsnelle balbehandeling, gecombineerd met geregeld een broodnodige overtreding om de aanval van de tegenstander af te stoppen, is hij een van de sterkhouders in het team van Vanhaezebrouck. Dit is ook verschillende clubs uit de Bundesliga opgevallen.

Vertrekt Trebel komende winter uit het Astridpark? Die kans bestaat aangezien verschillende Duitse clubs de middenvelder maar al te graag willen binnenhalen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Clubs die 10 miljoen euro over hebben voor de Franse middenvelder en hem een jaarloon van 2 miljoen euro bieden, maken kans op de handtekening van de kwieke Anderlechtspeler. In Het Nieuwsblad geeft de voormalige kapitein van Standard aan dat hij graag het seizoen wil uitdoen bij Anderlecht. Toch sluit de Fransman geen enkele piste uit.

"Het is mijn doel om het seizoen te volmaken bij Anderlecht. Maar in de voetbalwereld gebeuren soms dingen die we niet altijd in de hand hebben", blijft Trebel voorzichtig. Heeft het Anderlechtbestuur oren naar een wintertransfer van een belangrijke basisspeler?

(Skwadra by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren