Tagtik

Viert u kerst op Brussels Airport?

Indien u naar huis wil vliegen voor Kerstmis en die thuis bevindt zich buiten België, dan is de kans groot dat u via Brussels Airport zal herenigd worden met uw familie. Alvorens u kan aanschuiven aan de gezellige feestdis, kan u op de luchthaven van Zaventem zelf al even genieten van de kerstsfeer.

Zo werd een gigantische kerstbal geplaatst in de buitenzone voor de vertrekhal. De kerstbal stelt een wereldbol voor en verwijst naar de vele locaties waar naar reizigers kunnen vliegen. In de vertrekhal kunnen passagiers even uitblazen in de kersthut of op het pop-up Winterterras. Traditioneel werd de luchthaven ook versierd met kerstbomen en lichtjes.

Wie even in de bagagezaal zal moeten wachten, wordt meteen in de kerstsfeer ondergedompeld door kerstliederen die door de speakers galmen. Ook vinden er kerstconcerten plaats aan de piano en daagt zo nu en dan een sfeervol kerstkoor op.

Voor de 24 miljoenste passagier van het jaar heeft Brussels Airport trouwens iets speciaals in petto. Terwijl vorig jaar nog 23.5 miljoen passagiers vlogen via Zaventem, zullen er dat voor Kerstmis al 24 miljoen zijn dit jaar. Brussels Airport trakteerde alle passagiers alvast op een chocolaatje om dit record te vieren.

We hopen dat de wachttijden tijdens deze kerstdagen goed zullen meevallen en indien er vertragingen zijn, geniet u gerust even van de kerstfeer op Brussels Airport.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren