Tagtik

Vlaamse Ed Sheeran blijft bescheiden

De 20-jarige Bonni Van Ounsen is goed op weg om zich een weg naar alle Vlaamse harten te zingen. Met zijn warme en gevoelige versie van 'The Man Who Can't Be Moved' van The Script, maakte hij een grote indruk tijdens de blind auditions van The Voice. De aanwezige juryleden vochten voor de Antwerpenaar, die uiteindelijk koos voor het team van Koen Wauters. Ook de battles overleefde Bonni met gemak.

Vorige week zagen we Bonni schitteren met zijn vesie van 'Perfect', de superhit van Ed Sheeran. Dankzij een glansprestatie knokte Bonni zich een weg naar de tweede liveshow van The Voice, die vrijdag zal plaatsvinden.

Intussen krijgt Bonni steeds meer de bijnaam 'de Vlaamse Ed Sheeran'. "Ik ben een groot fan, maar zo'n bijnaam zorgt wel voor heel wat druk op mijn schouders. Al is die vergelijking tegenwoordig snel gemaakt als je als jonge gast met een gitaar op een podium staat. Ed heeft in elk geval nummers die me wel liggen omdat ik er veel gevoel in kan leggen", reageert Bonni op de vergelijking in Story.

(Skwadra by Tagtik/Source: Story/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren