Tagtik

Vrouw verlaat echtgenoot en 9 kinderen voor Afrikaanse Facebook-crush

23 jaar lang was ze (gelukkig) getrouwd met haar echtgenoot Andy. Samen had het Britse koppel negen kinderen. De 44-jarige Heidi verliet haar gezin echter voor een man uit Gambia die ze via Facebook leerde kennen.

Het moderne sprookje tussen de Britse huismoeder Heidi Hepworth en haar Gambiaanse prins Salieu Jallow begon online. De 31-jarige Gambiaan voegde de Britse moeder van negen toe op Facebook en begon een gesprek. Dat zette het hart van Heidi in vuur en vlam, waarna de Britse in oktober voor een maand naar Gambia trok om haar Facebook-crush te ontmoeten. "Het was moeilijk om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet mee dus ik had geen keuze. Los daarvan moet ik me niet verontschuldigen omdat ik mijn hart ben gevolgd. Ik ben al heel lang ongelukkig en ik denk dat ik iemand gevonden heb om de rest van mijn leven mee door te brengen", zegt Heid in The Sun.

Haar Britse echtgenoot Andy zag dat er iets aan de hand was met de vrouw waarmee hij al 23 jaar getrouwd was en negen kinderen had. "Plots droeg ze veel meer make-up en jurken die ze voordien nooit gedragen had. Ze was haarzelf niet. Ze ging constant uit met haar vriendinnen en was altijd aan het bellen. Ze heeft vreemde vrienden op Facebook, mannen uit Azië en Afrika. Ik dacht niet dat ze hier aan het vreemdgaan was, maar vroeg me wel af wat er aan de hand was. Ze is een verschrikkelijke persoon geworden. Het is alsof er een alien haar lichaam heeft overgenomen. Hij heeft haar gebrainwasht. Voor haar is het één grote fantasie, en die volgt ze stap voor stap", zegt Andy ongerust.

Heidi maakte in Gambia kennis met de familie van Jallow, haar Facebookliefde. Na een maand keerde de Britse terug naar Sunderland. Maar ze wil volgend jaar al terugkeren. De 44-jarige Heidi wil met haar negen kinderen verhuizen naar Gambia of ervoor zorgen dat haar grote liefde Salieu naar Groot-Brittannië kan komen. Heidi wil immers de rest van haar leven met haar nieuwe liefde doorbrengen. Eerst wil ze de scheiding van haar Britse partner afronden, waarna ze zich wil bekeren tot de islam en in het huwelijksbootje wil stappen met haar Gambiaanse liefde.

(Skwadra by Tagtik/Source: The Sun/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren