Tagtik

Waarom 28 van de 30 Miss België-finalistes vrijgezel zijn

Dertig bloedmooie Belgische dames strijden vor het kroontje van Miss België. De weg daar naartoe loopt echter niet altijd over rozen, blijkt uit opmerkelijke getuigenissen in Sudinfo.

De missverkiezing neemt heel veel tijd in beslag en de deelneemsters moeten er bij elke acte de présence op hun best uitzien. Dat zorgt uiteraard ook voor heel wat aandacht van het andere geslacht en daar kunnen vele vriendjes maar moeilijk mee omgaan, blijkt uit de getuigenissen van verschillende Miss België-deelneemsters.

"Mijn vriend kon er niet meer tegen dat ik momenteel overal naartoe kan en dat daar soms andere jongens bij zijn. Ik kan zijn afgunst wel ergens begrijpen. We waren 2,5 jaar samen. Maar nu is het voorbij", getuigt een finaliste.

"Hij was duidelijk geweest: zo lang ik bezig was met deze verkiezing wilde hij mij niet meer zien. Hij is jaloers en kan er niet tegen dat ik overal naartoe mag en dat mensen naar mij kijken", vertelt een andere deelneemster, die haar relatie dan maar net voor de finale beëindigde.

Maar twee van de dertig finalistes voor Miss België hebben een relatie. Dat wist Sudinfo te achterhalen.

(Skwadra by Tagtik/Source: Sudinfo/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren