Tagtik

Waarom zegt Hazard nee tegen 340.000 euro per week?

De Britse kwaliteitskrant The Times kopte deze week: "Hazard zet de deal van 340.000 euro per week on hold". In september kreeg de Rode Duivel, zo schrijft The Times, een contractvoorstel met het hoogste loon dat een voetballer in de Premier League zou krijgen: 340.000 euro per week, dus iets minder dan 50.000 euro per dag. Een voorstel dat de aanvoerder van de Belgische nationale ploeg nog altijd niet heeft ondertekend.

In een recent interview voor een Franse televisiezender verklaarde Hazard een vertrek niet uit te sluiten. Meer nog: hij vertelde erbij dat iedereen weet dat hij een grote fan is van Real Madrid. Zijn verklaringen en zijn uitstel om zijn nieuwe contract tot 2023 te ondertekenen maken de club en de supporters van de Blues ongerust.

Misschien aarzelt hij nog om nog meer uit de brand te kunnen slepen of om een beter contract te versieren voor zijn broer Kylian. Maar de geruchten over een verhuizing naar Madrid worden steeds sterker: bij de Koninklijke wordt rekening gehouden met een vertrek deze zomer van Gareth Bale en dan moet er een nieuwe superster komen. Voor voorzitter Florentino Perez past Eden Hazard dan perfect in dat plaatje.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren