Tagtik

Welke topclub kiest Toby Alderweireld?

Het huidige contract van Toby Alderweireld loopt tot juni 2019, met een optie voor een jaar extra die de club eenzijdig kan activeren. Dat contract bevat ook een clausule dat hij weg kan voor 28,5 miljoen euro als die transfer ten minste 14 dagen voor het sluiten van de mercato wordt afgesloten.

Alderweireld stelt volgens de club te hoge looneisen voor een nieuw contract en dus betekent dit dat de Spurs wellicht wel oren hebben als een club over de brug komt met een bedrag rond 45 miljoen euro voor de verdediger, zo bericht de Engelse kwaliteitskrant The Telegraph.

Naar verluidt zijn Manchester United en Barcelona al enige tijd geïnteresseerd in de 29-jarige Rode Duivel, maar zij zouden volgens The Telegraph de concurrentie kunnen krijgen van PSG. De Spurs zijn het gewend om zaken te doen met de Parijse club, want het haalde al Serge Aurier en Lucas Moura van Parijs naar Londen.

PSG heeft nog een voordeel op Man United: het is nog maar de vraag of Tottenham een speler wil laten vertrekken als versterking voor een rechtstreekse concurrent in de Premier League.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren