Tagtik

Wie is mysterieus achtergelaten jongetje?

In het treinstation Amsterdam Centraal heeft een vrouw zondag een jongetje alleen achtergelaten. De vrouw verdween vliegensvlug en de kleuter bleef moederziel alleen achter. Tot op heden nam nog niemand contact op met de politie omtrent zijn vermissing. De politie zit dus met heel veel vragen omtrent deze gebeurtenis.

De achtergelaten kleuter is vermoedelijk zo'n vier à vijf jaar oud en wordt momenteel opgevangen in een pleeggezin. De Amsterdamse politie bericht dat de jonge knaap voorlopig nog niet gesproken heeft, waardoor het moeilijk is om te achterhalen wat zijn afkomst is. Verschillende tolken hebben al geprobeerd om te communiceren met de kleuter, maar voorlopig zonder resultaat.

Intussen heeft de Amsterdamse politie camerabeelden vrijgegeven waarop de vrouw te zien is die bij het kind was. De politie hoopt zo deze vrouw te kunnen opsporen. De vrouw had twee koffers op wieltjes bij zich toen ze de kleuter achterliet. Daardoor vermoedt de politie dat de vrouw op doorreis was en dus niet uit Nederland afomstig is.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Politie Amsterdam)

Ook dit kan u interesseren