Tagtik

Wilders is aangekomen in Antwerpen

De Nederlandse politicus Geert Wilders is aangekomen Antwerpen. De stad staat op zijn kop door het bezoek van de extreemrechtse politicus. Het terreurniveau werd voor Antwerpen zelfs tijdelijk opgetrokken tot niveau 3. De politie is massaal aanwezig met een waterkanon en helikopter. Er staat ook versterking klaar.

De strenge veiligheidsmaatregelen gelden enkel voor vandaag. Wilders brengt in Antwerpen een bezoek aan Vlaams Belang-lijsttrekker Filip Dewinter. De PVV-leider wil de campagne van Vlaams Belang op deze manier een duwtje geven.   Zo dadelijk zal Wilders de Antwerpse aanhangers van VB toespreken op de Vogelenmarkt. In een korte reactie op zijn bezoek reageerde de man al dat Vlaams Belang  de enige partij die het lef heeft het beestje bij naam te noemen”.

Door de komst van de Nederlander staat Antwerpen wel op zijn kop. Volgens Sven Lommaert van de Antwerpse politie zullen politieagenten zowel opvallend als onopvallend aanwezig zijn. "We gaan statische ploegen hebben en ook mobiele ploegen in de periferie.”, klinkt het bij de Antwerpse politie. (Skwadra by Tagtik/Source: VRT/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren