Tagtik

Worden dit de 11 Duivels tegen Schotland?

Roberto Martínez is niet zinnens om veel te experimenteren als de Rode Duivels het in Glasgow opnemen tegen Schotland. Ook al gaat het om een vriendschappelijke wedstrijd, wil hij weinig veranderen aan zijn basiselftal.

"We nemen elke wedstrijd serieus en het heeft geen zin om steeds maar weer te veranderen. Daar heeft niemand wat aan", aldus de Spaanse coach in Het Nieuwsblad. "Dit is een belangrijke wedstrijd. Een echte voorbereiding op die wedstrijd voor de Nations League in IJsland. We zijn net terug van het WK en het is niet de bedoeling om elf veranderingen door te voeren en dan weer met een volledig ander team tegen IJsland te spelen."

Martínez wil dus verder werken aan de automatismen in zijn ploeg. Door de blessure van Kevin De Bruyne komt er wellicht amper één grote wijziging in het elftal: de rol van de speler van Manchester City zal worden overgenomen door Youri Tielemans of Mousa Dembélé.

Het elftal zal er wellicht als volgt uitzien: Courtois, Alderweireld, Kompany, Vertonghen, Meunier, Witsel, Dembélé (of Tielemans), Carrasco, Mertens, Lukaku, E. Hazard.

(Fausto by Tagtik with Dupk/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren