Tagtik

Zorgen voor Romelu Lukaku?

De Engelse tabloid Daily Mail kondigde eerder al aan dat Manchester United in twee fasen een pak absolute topsterren naar Old Trafford wil halen. Op die manier willen de Red Devils de dominantie van stadsrivaal Manchester City gaan bekampen.

Manchester United wil in een eerste fase Alexis Sanchez bij Arsenal wegkopen. De Chileen zou bij Man U 394.000 euro per week kunnen verdienen. De club van trainer José Mourinho is bereid om Arsenal een cheque van 30 miljoen euro te geven voor een speler die over vijf maanden einde contract is (en dan gratis weg kan).

Volgens de Daily Mail zou het bestuur van Old Trafford volgende zomer enorme financiële inspanningen doen om Antoine Griezmann van Atlético en Gareth Bale van Real Madrid binnen te halen.

Maandag brengt de Madrileense sportkrant AS dan weer het nieuws op de voorpagina dat Cristiano Ronaldo weg wil bij de Koninklijke. De club waar hij het liefst naartoe trekt: Manchester United, de club waar hij speelde van 2003 tot 2009.

Als een of meerdere van deze aanvallers op korte of middellange termijn naar Old Trafford komen, rijst de vraag: wat betekent dit voor Romelu Lukaku?

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren