Tagtik

Zoveel Belgen zullen vanavond supporteren in Kaliningrad

Vanavond spelen de Rode Duivels om 20.00 uur in Kaliningrad tegen Engeland. Na de twee gewonnen partijen, is deze wedstrijd beslissend voor wie groepsleider wil worden.

Al maanden voor het WK keken voetbalsupporters uit de hele wereld uit naar deze clash tussen twee absolute topteams. Nu de match nadert, blijken beide teams echter om heel wat redenen niet zo tuk meer te zijn op de overwinning. Het parcours dat hen als groepswinnaar wacht, zowel de mogelijke tegenstanders als het aantal vlieguren, is niet meteen heel aanlokkelijk. Toch zullen heel wat Belgische supporters vanavond in Kaliningrad, tussen Litouwen en Polen, deze derde WK-wedstrijd van onze Duivels bijwonen.

Via de officiële supportersclub 1895 werden 1.600 tickets verkocht. Maar men verwacht dat nog eens minstens het dubbel aantal Belgische supporters in de neutrale vakken van het Kaliningrad Stadion de wedstrijd zullen volgen. Schreeuwen de ruim 4.000 Belgische supporters onze jongens naar een overwinning of een nederlaag?

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren