Tagtik

Zoveel Vlamingen schreven zich in voor Temptation Island

Vier koppels trokken naar een tropisch eiland waar ze veertien dagen lang gescheiden van elkaar en in het gezelschap van wulpse vrijgezellen dé ultieme relatietest ondergingen. De opnames van dit nieuwe seizoen van Temptation Island duurden drie maanden en zijn nu elke donderdagavond bij Vijf te bekijken.

Zo konden we al zien dat de West-Vlaamse Kevin, die zijn 18-jarige vriendin voordien reeds 5 keer bedrogen had, zich bijzonder negatief uitte over zijn vriendin Mégane, die na het zien van die beelden wraak neemt. Ook Mezdi lijkt te vallen voor de charmes van de vrijgezellen, terwijl Tim met een missie naar het eiland is gekomen: hij wil zijn vriendin Deborah aan het einde van de show ten huwelijk vragen.

Alle fratsen op Temptation Island zorgen weer voor een gigantische hype in België en Nederland.

"Waar blijven ze deze kandidaten vinden?", klinkt het vaak op social media. Toch hebben de makers van het programma allesbehalve moeite om geïnteresseerden te vinden. Zo'n 450 Vlaamse vrijgezellen kandideerden voor deze editie van Temptation Island. Maar liefst 165 Vlaamse koppels wouden deelnemen aan deze ultieme relatietest.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren