Tagtik

Zus doet emotionele oproep nadat broer mishandeld werd

Een 25-jarige jongeman ligt met zeven breuken in het aangezicht in het ziekenhuis na een nachtje stappen in het Nedelandse Eindhoven. Zijn zus doet een wanhopige oproep naar de daders of naar getuigen.

"We hebben al camerabeelden opgevraagd en de politie is geïnformeerd, maar we zijn nog dringend op zoek naar de daders en eventuele getuigen aangezien mijn broer zich niet zoveel meer kan herinneren", klinkt het bij Beau Kers, die haar oproep via Facebook lanceerde.

De 25-jarige Nederlander liep vrijdag rond 4.00 uur samen met enkele vrienden al zingend door de straten van Eindhoven, toen zijn gezelschap het plots aan de stok kreeg met een ander groepje. "Zij stapten op mijn broer en zijn vrienden af omdat ze dachten dat er over hen werd gezongen. Toen één van mijn broer zijn vrienden rustig vertelde dat ze niet over hen zongen, kreeg hij een klap", vertelt de zus van het slachtoffer.

De 25-Jarige Jean-Paul werd langs de zijkant met een zwaar voorwerp geslagen, vermoedelijk een boksbeugel of een stalen pijp. De jonge Nederlander heeft 7 fracturen in zijn gezicht bij zijn jukbeen, kaakbeen, oogkas en neus en wordt volgende week hoogstwaarschijnlijk geopereerd.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren