Tagtik

Appels in de oven: van ontbijt tot dessert

09 January 2023 16:42 Hou jij ook zo van de geur van gebakken appels in de oven? Héérlijk! Maar wist je ook dat je die gebakken appels zowel als ontbijt als dessert kan eten? En dit allemaal met een heel eenvoudig basisrecept! Makkelijk te maken en ook perfect als je een ander ovengerecht maakt.

Besparingstip: bekijk je kleerkast anders

09 January 2023 15:55 Kortingen van 20% tot 70%, alles aan halve prijs … Deze dagen worden we overspoeld met acties voor kledij. Wedden dat je wat nieuws aanschaft, zonder dat je het echt nodig hebt? Want zo’n kortingen wil je toch niet mislopen. Op radio2 legt Mirjam Hamming, stijlcoach in Nederland, je de valkuilen bloot.

'Iraniër wilde gifaanval plegen in Duitsland'

09 January 2023 15:28 Een 32-jarige Iraniër werd in het westen van Duitsland van zijn vrijheid beroofd omdat hij verdacht wordt van de voorbereiding van een gifaanslag. De Duitse antiterreurdiensten hebben de man opgepakt in Castrop-Rauxel, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. 

Ryanair-personeel geeft directie ultimatum

09 January 2023 15:20 Als de directie van Ryanair tegen eind januari niet met een bevredigend voorstel komt om de sociale onrust bij de lowcost luchtvaartmaatschappij op te lossen, zal er elke maand twee dagen gestaakt worden. Dat besliste het personeel zaterdag tijdens een algemene vergadering in Charleroi.