Tagtik

Volgende week valt er sneeuw in België

12 January 2023 10:51 Deze week worden we nog geconfronteerd met typisch herfstweer. Regen en wind maken het vrij onaangenaam om momenteel buiten te vertoeven. Volgende week zouden we echter al verrast kunnen worden door typisch winterweer. 

Nog geen 2 procent van 500 miljoen containers wordt gecontroleerd

12 January 2023 09:50 De drugsoorlog in Antwerpen is al enkele maanden helemaal uit de hand gelopen in Antwerpen. Meerdere keren per week worden woningen onder vuur genomen met wapens of worden granaten gegooid. Maandag kwam een 11-jarig meisje zelfs om het leven toen meerdere kogels werden afgevuurd op een woning in het Antwerpse district Merksem. De tientallen aanslagen van de afgelopen maanden hebben allemaal een link met de internationale drugshandel via de haven van Antwerpen. 

Zorgen camerabeelden voor doorbraak bij moord op 11-jarig meisje?

12 January 2023 09:32 Maandagavond omstreeks 18.30 uur hebben onbekenden met een vuurwapen meerdere kogels afgevuurd op een woning in het Antwerpse district Merksem. De daders hadden het op een garagepoort gemunt. Daarbij kwam een meisje van 11 om het leven. Twee andere familieleden raakten lichtgewond. Premier Alexander De Croo reageert met afschuw.