Tagtik

Belgische TikTok-ster duwde jonge meisjes in de prostitutie

De Limburgse TikTokker Glen W. (29) wordt verdacht van ernstige zedenfeiten met jonge vrouwen. Hij werd aangehouden omdat hij verdacht wordt van prostitutie met minderjarigen.

De jongeman, bekend op social media als 'Glen Van Ranst', is één van de bekendste TikTok-influencers van Limburg. De Belgische Tiktokker zit in de gevangenis op verdenking van zedenfeiten met jonge vrouwen: hij wordt verdacht van verkrachting, mensenhandel en aanzet tot prostitutie. Het parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er een gerechtelijk onderzoek loopt tegen de 29-jarige man uit Beringen. De politie arresteerde hem vrij recent en na verhoor werd hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besliste om de man aan te houden en sindsdien zit de Limburgse TikTokker dus in de cel. De vlogger kwam in het verleden al meermaals in contact met gerecht en politie.

Hij zou zeker vier minderjarige tienermeisjes richting prostitutie hebben geduwd. Hij zocht contact met hen, manipuleerde hen en dwong hen uiteindelijk seks te hebben met oudere mannen.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren