Tagtik

Bewaker McDonald’s 'dweilt' dakloze samen met zijn spullen weg (VIDEO)

Er is veel verontwaardiging ontstaan na de actie van een veiligheidsagent van een Londens filiaal van fastfoodketen McDonald's. De feiten werden gefilmd.

Op de beelden is te zien hoe de man de stoep voor het hamburgerrestaurant schoonveegt met een dweil. Maar iets verderop van het McDonald's-restaurant liggen de spullen van een dakloze man. De bewakingsagent beslist echter om de spullen met zijn natte dweil weg te scheppen. Hij maakt duidelijk opzettelijk de slaapzak en spullen van de dakloze man nat. Omstaanders reageren verbaasd en een collega van de bewakingsagent probeert de man nog tegen te houden. Volgens een van de getuigen kampeerde de dakloze man niet eens voor het McDonald’s-restaurant. 

De fastfoodketen biedt intussen zijn excuses aan voor het incident en laat weten dat de twee mannen in het restaurant tewerkgesteld werden door een extern bedrijf. Werknemers van dat bedrijf worden voortaan niet meer toegelaten in het restaurant. McDonald’s belooft dat de dakloze man zal worden opgespoord zodat hij vergoed kan worden.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Youtube)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren