Tagtik

Doodgeschoten baby in Frankrijk: twee mannen opgepakt

In de zaak rond de doodgeschoten baby in Milly-la-Forêt, een Franse gemeente ten zuiden van Parijs, zijn twee mannen opgepakt.

Woensdagavond werd de baby zwaargewond binnengebracht in een ziekenhuis van Fontainebleau door een man die beweerde de vader te zijn. De baby was zwaargewond aan de borstkas en had minstens één geweerschot gekregen.

De baby overleed enkele minuten nadat het kindje was binnengebracht, de man had ondertussen het ziekenhuis verlaten. Hij had beweerd dat hij de baby alleen thuis had aangetroffen nadat hij teruggekeerd was van Parijs waar hij door zijn vrouw voor een boodschap naartoe was gestuurd.

Dezelfde avond werd een vrouw zwaargewond aangetroffen in de buurt van een manège in Milly-la-Forêt. Volgens Le Parisien vertoonde de vrouw twee schotwonden. Ook zij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar.

De vader en een vriend van hem zijn opgepakt. De recherche is een onderzoek gestart naar "moord op een minderjarige van minder dan 15 jaar" en "moordpoging op een partner".

(PP/Source: BFMTV, Le Parisien/Picture: Max Fleischmann on Unsplash)

PP

PP

Sport and data journalist @Tagtik

Ook dit kan u interesseren