Tagtik

Echtelijke ruzie loopt uit de hand: vliegtuig moet noodlanding maken

Een vliegtuig van de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa dat onderweg was van München naar Bangkok in Thailand heeft een noodlanding moeten maken in de Indische stad Delhi. De reden? Een ruziënd koppel aan boord!

Een Duitse man en zijn Thaise echtgenote hebben ervoor gezorgd dat een Airbus A380  met 509 passagiers dinsdagavond een noodlanding moest maken. Het koppel was immers in een heftige ruzie verwikkeld geraakt.

De vlucht van München naar Bangkok duurt 11 uur, maar na enkele uren raakten de gemoederen danig verhit tussen het koppel. Zo erg zelfs dat de vrouw hulp vroeg aan de bemanning omdat ze zich niet veilig voelde. Dat maakte de Duitse man alleen maar agressiever. 

'Ik ga jullie allemaal vermoorden'
Volgens de Indische nieuwssite ‘The Telegraph’ begon de 48-jarige Duitser met eten te gooien, probeerde hij met een aansteker een deken in brand te steken en sloeg hij zijn smartphone kapot. Hij kleedde zich uit en sloeg andere passagiers die hem probeerden te kalmeren. “Ik ga jullie allemaal vermoorden", gilde hij. De piloten besloten bijgevolg om een noodlanding te maken zodat de man van boord kon gehaald worden op de luchthaven Indira Gandhi International (IGI) in New Delhi.

(Skwadra by Tagtik/Source: The Telegraph/Illustration picture: Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren