Tagtik

Gevangene ontsnapt door penisvergroting

Thanapat Mayod (37) zat een straf uit wegens diefstal in een gevangenis in Pattaya in Thailand, toen hij pijn begon te voelen aan zijn geslachtsdelen. 

Voordat Mayod naar de gevangenis ging, had hij een reeks injecties om zijn penis te vergroten laten zetten. Maar vorige week werd Mayod opgenomen in een plaatselijk ziekenhuis nadat zijn geslachtsdelen ernstig geïnfecteerd raakten. Maar toen hij in het ziekenhuis lag, bedacht hij een ontsnappingsplan. Hij belde zijn vrouw, die een tang het ziekenhuis binnen smokkelde. 

Vrijdag onderging Mayod een operatie om zijn geïnfecteerde geslachtsdelen te genezen, en uren later ontsnapte hij. Hij zou de tang gebruikt hebben om zijn enkelkettingen door te snijden. Video's die later online werden gepubliceerd, toonden een voorovergebogen Mayod, hinkend naar een nabijgelegen lift. De vrijheid tegemoet?

Toen ziekenhuisfunctionarissen merkten dat hij weg was uit zijn kamer op de zevende verdieping, statten de autoriteiten onmiddellijk een intensieve zoektocht. Ze concentreerden zich op de omliggende gebouwen en waren ervan overtuigd dat hij niet ver zou gevlucht zijn aangezien hij nog steeds een urinebuisje in zijn penis had zitten.

28 uur later werd de man opgepakt. Mayod vertelde de politie dat hij, nadat hij het ziekenhuis was ontvlucht, het nabijgelegen bos in rende en de tang weggooide. Vervolgens klom hij via een nabijgelegen elektriciteitspaal op het dak van de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis, slechts ongeveer 20 meter van de plek waar hij ontsnapte. Hij bleef daar zitten, verstopt onder een zwart zeil,  totdat hij werd ontdekt. Hij geeft toe dat hij in helse pijn was. Voordat hij werd gevangengenomen, gaf zijn vrouw nog toe dat ze de tang had binnengesmokkeld en vertelde ze de autoriteiten dat hij was ontsnapt omdat hij zijn familie miste.

Mayod moest nog 13 maanden achter tralies doorbrengen, maar door zijn ontsnapping kan daar nu nog eens 3 jaar bijkomen. 

(Tagtik/Source: The Bangkok Post - Vice News/Illustration picture: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren