Tagtik

Hij steekt zijn 5-jarig tweelingbroertje dood

Het was een bijzonder gruwelijk familiedrama dat zich vorige week afspeelde in Scotts Valley, een stad 10 km ten noorden van Santa Cruz, Californië (Verenigde Staten).

Twee tweelingbroers, amper 5 jaar oud, hadden een gewelddadige ruzie in een kamer van het ouderlijk huis. Een van de twee broers pakte een klein keukenmes en stak zijn tweelingbroer met geweld neer. Het kleine slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk aan zijn verwondingen overleed.

Gezien de zeer specifieke omstandigheden van deze zaak werden er geen aanklachten ingediend tegen de mensen die bij dit dramatische incident betrokken waren.

“De wetten van Californië bepalen dat leeftijd, criminele intenties en bewustzijn van daden noodzakelijk zijn om een ​​kind te kunnen aanklagen”, benadrukt het Sheriff's Office van Santa Cruz County zich. Op basis van de elementen van het huidige onderzoek zouden er tevens geen indicaties zijn van nalatigheid of criminele activiteit in dit spijtige voorval.

(Skwadra and FL by Tagtik/Illustration picture: Max Rahubovskiy via Pexels)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren