Tagtik

Joe Biden verwart Britney Spears, Taylor Swift en Beyoncé (VIDEO)

De filmpjes van verwarde momenten van de Amerikaanse president beginnen zich op te stapelen. Ditmaal begaf Biden zich op glad ijs in de popindustrie.

President Joe Biden leek tijdens het jaarlijkse kalkoenpardon van het Witte Huis in de war te raken over Beyoncé en Taylor Swift. Hij sleepte er prompt ook nog Britney Spears bij.

Eén keer per jaar spaart de Amerikaanse president een kalkoen of meerdere kalkoenen van de eettafel, voorafgaand aan de Thanksgiving-vieringen van het land. “Om hier te komen, moesten Liberty en Bell een aantal moeilijke kansen overwinnen, een echte competitie”, zei Biden, terwijl hij zich tot de gratie verleende kalkoenen richtte. “Ze moesten hard werken om geduld te tonen en bereid te zijn meer dan duizend mijl te reizen”, zei hij.

“Je zou kunnen zeggen dat zelfs dit moeilijker is dan het bemachtigen van een kaartje voor de Renaissance-tour, of, voor de tour van Britney waar ze aan deelneemt – het is momenteel nogal warm in Brazilië”, klonk de verwarrende uitspraak van de Amerikaanse president.

Beyoncé’s Renaissance-tour eindigde in oktober, terwijl Taylor Swift de zangeres is wiens uitverkochte Eras-tournee naar Brazilië is gekomen. De shows van Taylor Swift in Rio dit weekend zijn uitgesteld vanwege een hittegolf, omdat Brazilië de hoogste temperatuur ooit registreerde. Een 23-jarige fan genaamd Ana Clara Benevides stierf na het bijwonen van de show van Swift op 17 november.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VICE News (@vicenews)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren