Tagtik

Man probeert bank te overvallen nadat tovenaar hem 'onzichtbaar' maakte voor 500 euro

Vertrouw nooit vreemden. Dat is iets wat de meesten van ons in een vroeg stadium van ons leven van onze ouders of familie hebben geleerd. Vooral als de vreemdeling zegt dat hij een tovenaar is die je onzichtbaar kan maken terwijl je een bank berooft!

Helaas maakte één man in Iran de fout om een ​​nep-tovenaar te vertrouwen, die hem ervan overtuigde dat hij onzichtbaar was en bijgevolg zorgeloos een bank kon beroven. De man legde de rechtbank uit dat hij vijf miljoen rials (zo'n vijfhonderd euro) had betaald aan een 'tovenaar', die hem in ruil daarvoor een reeks spreuken gaf om aan zijn arm te binden. De nep-tovenaar legde hem uit dat de spreuken hem onzichtbaar zouden maken, en dat hij dan banken kon beroven zoveel hij wilde. 

De noodlottige poging van de man om een bank te beroven begon mis te lopen nadat hij de bank binnenkwam en willekeurig geld uit de handen van klanten begon te roven, voordat ze besloten snel in actie te komen en de dief te overmeesteren.

De man zei tegen de rechtbank: ‘Ik heb een fout gemaakt. Ik begrijp nu wat voor een grote truc er met mij is uitgehaald.’ De tovenaar bleek dus een bedrieger te zijn...

(Skwadra by Tagtik/Source: Factual facts/Illustration picture: Photo by Museums Victoria on Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren