Tagtik

Politie neemt luxewagens Andrew Tate in beslag (VIDEO)

De Roemeense autoriteiten hebben zaterdag aan het huis van de omstreden influencer Andrew Tate verschillende luxewagens in beslag genomen. De voormalige kickbokser die op social media door zijn machogedrag en vrouwonvriendelijke uitspraken een heldenstatus verwierf maar ook gehaat wordt, zit in de cel op verdenking van onder meer mensensmokkel en seksuele uitbuiting.

De Roemeense politie nam zaterdag aan de woning van Tate in Boekarest onder meer een Rolls Royce, een BMW en een Mercedes mee. De auto’s die zaterdag werden meegenomen, zouden samen een waarde van zo’n 1,7 miljoen euro hebben. De wagens van Tate werden in een vrachtwagen geladen en in beslag genomen. 

Andrew Tate werd eind december samen met zijn broer Tristan opgepakt in Roemenië. Een pizzadoos en een online discussie met klimaatactiviste Greta Thunberg zorgden ervoor dat de politie zag dat hij in Roemenië vertoefde, waarop hij opgepakt werd. Het parket meent dat de twee deel uitmaken van een georganiseerde bende. Er zijn op dit moment zes mogelijke slachtoffers geïdentificeerd. Zij zouden gedwongen zijn tot prostitutie en deelname aan pornografische video’s. Intussen zijn ook schrikwekkende geluidsfragmenten uitgelekt die Andrew Tate naar een slachtoffer van verkrachting zou gestuurd hebben.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Youtube)

Ook dit kan u interesseren