Tagtik

Snoop Dogg nam de hele wereld beet: hij stopt NIET met drugs

Rapper Snoop Dogg, die in het verleden toegaf dat hij wel eens tot wel 81 joints per dag rookt, verraste vriend en vijand vorige week met een statement op social media.

Rapper Snoop Dogg heeft vorige week in een verrassende aankondiging op Istagram bekendgemaakt dat hij zal stoppen met het roken van marihuana. Hij vroeg fans om “zijn privacy te respecteren” na zijn beslissing.

Hij zei: ‘Na veel nadenken en gesprekken met mijn familie heb ik besloten te stoppen met roken. “Respecteer alstublieft mijn privacy op dit moment.”

Marketingcampagne
Maar niets is minder waar. Het blijkt om een marketingcampagne te gaan. Maandag, vier dagen na zijn opvallende aankondiging, maakte Snoop eindelijk duidelijk dat hij het soort ‘rook’ waarmee hij het grootste deel van zijn carrière wordt geassocieerd, niet zal opgeven.

Het besef kwam toen Snoop onthulde dat hij samenwerkt met Solo Stove, een merk voor rookloze vuurkorven.

"Ik ben klaar met roken. Ik ga rookloos met @solostove. #ad", onderschreef hij zijn Instagram-post van 20 november.

“Ik hou van een goed vuur buiten, maar de rook was te veel. Solo Stove repareerde het vuur en haalde de rook eruit. Ze hebben het spel veranderd en nu ben ik opgewonden om de liefde te verspreiden en warm te blijven met mijn vrienden en familie”, zei Snoop in een persbericht.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren