Tagtik

Vrouw (42) steekt agressieve ex dood

Vrijdagavond heeft een 42-jarige vrouw in het Vlaams-Brabantse Beersel haar ex neergestoken. De man overleed aan zijn verwondingen.

Het koppel had samen een zoon van 7, maar ging uit elkaar in april. Sinds de vrouw een nieuwe partner had, kreeg de ex-man het bijzonder moeilijk. Hij kon de nieuwe situatie niet aanvaarden en belde haar voortdurend op. De man trok afgelopen vrijdag naar de woning van de vrouw in Beersel en bedreigde haar. 

De vrouw wilde de man niet binnenlaten, maar die bleef roepen en tegen de deuren trappen. De vrouw belde de politie. Voor die ter plaatse was, deed de vrouw open omdat ze bang was dat haar ex de deur zou openbeuken. Het kwam tot een schermutseling waarbij de vrouw stevige klappen kreeg, de vrouw greep een mes en stak haar ex neer. De man overleefde dat niet.

De vrouw werd aangehouden door de onderzoeksrechter omwille van doodslag. Intussen heeft ze de gevangenis mogen verlaten. Ze handelde uit wettige zelfverdediging stelt haar advocate, en het gerecht lijkt daarin mee te gaan.

(Tagtik/Source: RingTv - HLN/Illustration picture: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren