Tagtik

Vrouw (53) trouwt met adoptiezoon (22)

De gezinssituatie van dit koppel is op zijn minst verrassend te noemen.

De 53-jarige Aisylu Chizhevskaya Mingalim adpoteerde een paar jaar geleden een jongetje, Daniel Chizhevsky. Deze adoptiezoon is nu 22 jaar oud. Tot zover niets speciaal, dacht u?

Wat blijkt, moeder Aisylu en adoptiezoon Daniel zijn inmiddels in het huwelijskbootje gestapt. Zo bericht Daily Mail. 

Aisylu adopteerde hem en haalde hem in huis toen hij 14 was. Sindsdien is hun relatie enorm geëvolueerd, want ze werden verliefd op elkaar.

Aisylu Chizhevskaya Mingalim komt uit het Russische Tatarstan. En ze raakte dus verwikkeld in een romantische relatie met haar adoptiezoon, Daniel. Een situatie die lang niet door iedereen wordt geaccepteerd, vooral niet door de kinderbescherming. Maar volgens de vrouw is hun romantische relatie 'perfect' en hebben ze elkaar echt gevonden.

“Onze relatie is perfect. Wij kunnen niet zonder elkaar leven. We zitten op dezelfde golflengte”, zei ze tegen de Russische media, aldus Daily Mail. Ze vierden onlangs hun bruiloft in Kazan, Rusland. Aisylu Chizhevskaya Mingalim verloor door haar uitzonderlijke huwelijk wel haar vier andere geadopteerde kinderen. De kinderbeschermingsdiensten waren op de hoogte van de situatie en besloten de voogdij in te trekken.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Photo by Brooke Cagle on Unsplash)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Даниил Чижевский-Зарипов (@chizhevskiy.deni_new)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren