Tagtik

Delhaize kampt met lege rekken na logistieke problemen

Wie de afgelopen dagen rondliep in een supermarkt van Delhaize had het vast al wel opgemerkt. Vele rekken zijn opvallend leeg. Dat komt door technische incidenten in de logistieke afdeling. "We verontschuldigen ons bij onze klanten voor het ongemak."

Onder andere koffie, koekjes, chips, choco en allerhande ontbijtgranen zijn schaars in de winkels van Delhaize. "Er zijn begin deze maand technische logistieke problemen opgetreden.", zegt Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver. "Daardoor is er in sommige van onze winkels op dit moment een tekort aan producten zoals inderdaad koekjes, koffie, ontbijtgranen of chips." Op sociale media doen foto’s de ronde van meters aan quasi lege rekken, alsof mensen weer massaal zijn beginnen hamsteren.

De problemen zouden volgens Delhaize binnen twee weken opgelost moeten zijn. "Gelet op de beleveringsproblemen die we hebben ondervonden, duurt het nu eenmaal een tijd om de voorraden van deze verschillende producten weer op het normale peil te brengen.", klinkt het. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad)

Ook dit kan u interesseren