Tagtik

Gemiste vlucht leidt tot dood voor overenthousiaste passagier (VIDEO)

Een man werd gedood doordat hij in een vliegtuigturbine werd gezogen toen hij alsnog aan boord van zijn vliegtuig probeerde te komen nadat hij zijn vlucht had gemist. In een video die vrijdag viraal ging, is te zien hoe hij over de startbaan rent op Salt Lake City International Airport in Utah, VS, terwijl hij probeert om zijn vlucht naar Denver, Colorado alsnog te halen.

Op de video is te zien hoe Kyler Efinger op het vliegveld blijft ondanks dat hij niet aan boord van zijn vliegtuig kan. Kyler Efinger is overal op de luchthaven te zien, inclusief bij de bagageband, op roltrappen en in liften. Hij werd ook gezien toen beveiligers zijn spullen controleerden voordat hij over het vliegveld rende.

Hij rende naar het zuidelijke uiteinde van de westelijke landingsbaan van de luchthaven, waar ijsverwijderingswerkzaamheden aan de gang waren.

Hoewel de motoren nog niet draaiden, was het boarden al afgesloten en bereidde het toestel zich voor om te vertrekken na de ijsvrijmaakoperatie. Om 22.06 uur meldde de politie dat er persoonlijke spullen, waaronder kleding en schoenen, waren gevonden op een van de start- en landingsbanen van de luchthaven. De autoriteiten zochten naar de man en vonden hem uiteindelijk dood terug, opgezogen in de vliegtuigmotor.

(SR and FM for Tagtik/Source: Youtube/Illustration: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren