Tagtik

Klant klaagt over ontbrekende frieten maar wordt beschoten (VIDEO)

Een klant van een fastfoodrestaurant in de Amerikaanse staat Texas vraagt een schadevergoeding van 1 miljoen dollar: een medewerker van het restaurant schoot naar hem na een ruzie over een ontbrekende portie frieten.

Het incident deed zich voor in een restaurant van de keten Jack-in-the-Box in Houston, in de Amerikaanse staat Texas, in maart 2021. De beelden van de beveiligingscamera gingen de voorbije dagen viraal op de sociale media.

Op de beelden is te zien hoe aan de drive-through een ruzie ontstaat tussen een klant en een medewerkster van het fastfoodrestaurant. Die ruzie ging over een ontbrekende portie frieten. De medewerkster haalde een wapen boven en vuurde op de wegrijdende klant.

Na het incident werd de medewerkster veroordeeld tot 1 jaar cel. De klant eist nu een schadevergoeding van de medewerkster, de fastfoodketen en de overkoepelende groep waartoe de keten behoort. Die kan oplopen tot 1 miljoen dollar. Volgens hem heeft zijn familie nog altijd te kampen van "aanzienlijk emotioneel leed, angst en nervositeit".

(PP/Source: NY Post, Sky News/Illustration picture: Pixabay)

PP

PP

Sport and data journalist @Tagtik

Ook dit kan u interesseren