Tagtik

Tiener ontvoerd en gedrogeerd, teruggevonden in valluik onder tapijt

Een 34-jarige man uit Kentucky is aangeklaagd voor een aantal overtredingen nadat de politie een 16-jarig meisje dat al een maand vermist was in een verborgen ruimte van zijn woning heeft teruggevonden.

De gebeurtenissen vonden plaats in Kentucky. Door een telefoontje over huiselijk geweld kon de politie ingrijpen. Toen de politie ter plaatse kwam, ontdekte ze dat de man drugs en drugsparafernalia probeerde te vernietigen door ze in een houtkachel in zijn slaapkamer te gooien en dat hij elke woordenwisseling met zijn “vriendin” ontkende.

De politie besloot daarop de man in hechtenis te nemen en het huis te doorzoeken.

Zo vonden de agenten het jonge meisje in een luik dat verborgen zat onder een tapijt in de slaapkamer. De tiener was helemaal “stoned” en was gedrogeerd door de man die haar had vastgehouden.

In een interview met de politie zei het meisje dat zij en Jones elkaar online hadden ontmoet en dat hij zich had voorgedaan als 19 jaar oud.

Jones gaf toe het 16-jarige meisje minstens 10 keer te hebben verkracht en haar drugs te hebben gegeven zoals crack, cocaïne en marihuana,

Zackary Keith Jones werd op eerste kerstdag in hechtenis genomen en beschuldigd van verkrachting in de derde graad, mishandeling, verwurging, huiselijk geweld tegen een minderjarige, verkrachting van een minderjarige en vrijheidsberoving.

Jones wordt momenteel vastgehouden in de Pulaski County gevangenis zonder borgtocht.

(FVDV and FM for Tagtik/Source: Law and crime/Picture: Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren