Tagtik

Vrouw gevonden in maag van reusachtig monster

In een dorp in Sulawesi (Indonesië) leeft de gemeenschap opnieuw in angst nadat een netpython, bekend om zijn kolossale omvang, een 38-jarige vrouw heeft verslonden.

Bewoners van een dorp op het centrale Indonesische eiland Sulawesi vonden het lichaam van een vrouw in een python. En dit is al het tweede incident van deze aard op slechts een maand tijd in dit deel van de Aziatische archipel.

Het 38-jarige slachtoffer werd gevonden door inwoners van de provincie Luwu, in het zuiden van het eiland Sulawesi, toen haar man haar als vermist opgaf.

Buurtbewoners vonden de python in het gebied waar de vrouw op weg naar huis was verdwenen. De lokale gemeenschap vreesde meteen dat de python de vrouw had verslonden, omdat haar maag was opgezwollen.

"Na het opensnijden van de slang, vonden ze het levenloze lichaam van de vrouw," aldus het rapport, eraan toevoegend dat de vrouw vervolgens werd begraven in de buurt van haar huis.

De netpython wordt beschouwd als de langste slang ter wereld, met een lengte tot 8 meter en een gewicht van 250 kilogram. Hij verstikt zijn slachtoffers meestal met zijn lichaam voordat hij ze inslikt.

(FVDV and MaSi for Tagtik/Source: Asianews/Picture: David Clode via Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren