Tagtik

Ze lacht met zijn impotentie in bed: hij slacht haar af en filmt alles

Een 17-jarige jongen heeft in het Duitse Frankfurt een 28-jarige vrouw gedood nadat hij met haar de lakens deelde, maar er niet in slaagde een erectie te krijgen.

Volgens de krant Bild probeerden de twee de liefde te bedrijven, maar slaagde de minderjarige er niet in een erectie te krijgen, waarop de vrouw hem uitlachte. De minderjarige werd toen woedend en viel haar gewelddadig aan. De furieuze tiener sloeg haar bont en blauw en wurgde haar vervolgens, waarna hij zichzelf van het leven beroofde.

De twee hadden elkaar ontmoet in een bar in Frankfurt, waar ze volgens aanklager Constance Jung in Bild "samen alcoholische dranken en drugs gebruikten". Daarna spraken ze af naar zijn flat te gaan om daar de liefde te bedrijven, waarna de noodlottige gebeurtenissen plaatsvonden.

De jongeman nam de aanval trouwens op met de camera van zijn eigen mobiele telefoon, waarbij hij zich concentreerde op het lichaam van de vrouw terwijl hij haar herhaaldelijk sloeg en wurgde, terwijl hij schreeuwde "Ik heb haar vermoord". Hoewel de gebeurtenissen binnen in de flat plaatsvonden, werd een buurman gealarmeerd door het geschreeuw en de harde geluiden. Hij sloeg alarm en belde de politie en hulpdiensten.

Toen ze aankwamen, braken ze de deur open en ontdekten de hulpverleners het levenloze lichaam van de vrouw. Ze kon niet meer gered worden. Een paar uur later kon de politie de minderjarige arresteren in het huis van zijn ouders, ongeveer tien kilometer van de flat van het slachtoffer.

Er hangt hem tot 10 jaar gevangenisstraf boven het hoofd.

(FVDV and MaSi for Tagtik/Source: Bild/Photo: Alex Ivashenko via Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren