Tagtik

Zoon (15) moordt gezin uit: vijf doden, zusje (11) overleeft

In een miljoenenlandgoed ten oosten van Seattle, in de Amerikaanse staat Washington, heeft een jongen van 15 haast zijn hele gezin uitgemoord. Alleen zijn zusje van 11 overleefde het gezinsdrama door te doen alsof ze dood was.

Het voorval deed zich vorige maandag voor. Het meisje van 11 werd maandagochtend wakker door geweerschoten. Zij zag haar vader (43) en haar broertje (8) dood liggen in de gang. Ook haar zusje van 7 werd neergeschoten. Toen haar broer de kamer van het meisje van 11 jaar binnenkwam, werd ze neergeschoten, maar ze overleefde het drama, onder meer door te doen alsof ze dood was.

De jongen van 15 belde de hulpdiensten en beweerde dat zijn broer van 13 de hele familie had uitgemoord, zogezegd omdat hij de vorige dag was betrapt op het kijken naar porno en dat hij daarom zelfmoord had gepleegd. 

Een buur belde de hulpdiensten na het telefoontje van de jongen: het meisje had weten te ontkomen en was naar de buren gerend.

De politie kwam ter plaatse en pakte de 15-jarige jongen op. In het huis ontdekte de politie nog de lichamen van de moeder van 42 en de broer van 13 jaar.

(Fausto by Tagtik/Source: CNN/Illustration picture: Unsplash)

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je in België terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

Denk je aan Zelfmoord? We zijn er voor je. Je kunt in Nederland met ons geheel anoniem bellen of chatten. Bel gratis 0800-0113 Chat met ons.

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren