Tagtik

Auto rijdt door omheining Duitse luchthaven Weeze

10 October 2021 12:26 Opschudding op de luchthaven van het Duitse Weeze. Een auto reed er door een hek bij de landingsbaan op het moment dat een vliegtuig wou landen. Het vliegtuig heeft op het laatste nippertje de landing afgebroken. De politie en hulpdiensten rukten massaal uit, omdat een aanslag niet viel uit te sluiten. Uiteindelijk ging het om een medisch incident. 

Dit was de langste commerciële vlucht ooit

07 October 2021 11:00 De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas heeft woensdag de langste commerciële vlucht ooit afgewerkt. Aan boord van het repatriëringsvliegtuig bevonden zich 107 passagiers en vier piloten die bij toerbeurt werkten.

Zeven jongeren gewond na ongeval in Moeskroen

03 October 2021 16:02 Vanmorgen is in de buurt van Moeskroen een ernstig verkeersongeval gebeurd. Een auto raakte er een geparkeerde vrachtwagen. In de wagen zaten maar liefst acht jongeren. Zeven van hen raakten gewond, waarvon een zwaargewond. 

Vandalen saboteren busverkeer in Limburg

28 September 2021 14:15 Op verschillende plaatsen in de Belgische provincie Limburg is de dienstverlening van vervoersmaatschappij De Lijn dinsdag ernstig verstoord. Dat komt omdat vandalen 's nachts op grote schaal bussen gesaboteerd hebben.