Tagtik

Acteur levenloos aangetroffen in zwembad: nu weten we waarom

Op de avond van 3 augustus vonden twee werknemers acteur Zac Efron bewusteloos in een zwembad op Ibiza.

Ze haalden hem onmiddellijk uit het water en belden de hulpdiensten. De Amerikaanse ster werd vervolgens naar de eerste hulp gebracht. Na 24 uur observatie mocht Efron in stabiele toestand het ziekenhuis verlaten en terugkeren naar zijn villa. Vandaag de dag is de acteur in goede gezondheid, zoals hij op zijn website zegt:

“Gelukkig en gezond. Bedankt voor jullie beterschapswensen”, verklaarde Zac Efron in een Instagram-verhaal. 

Volgens de website TMZ genoot Zac Efron van zijn vakantie in een villa op het beroemde Spaanse eiland op het moment van het ongeluk. Een zwemincident dat door de woordvoerder van de ster als “klein” werd omschreven. In feite lijkt het te gaan om een duik die verkeerd afliep. “Bronnen dicht bij de situatie vertellen ons dat Zac zaterdagochtend heel vroeg was gaan zwemmen met vrienden op Ibiza toen hij besloot een duik te nemen”, meldt de media outlet L'Indépendant. Zijn borst raakte de bodem van het zwembad en de acteur slikte “een grote hoeveelheid water” in. 

In 2013 maakte Zac Efron al een lelijke val op een granieten fontein op zijn landgoed. Hij brak toen zijn kaak, meldt de Franse media Demotivateur. 

(FVDV and NiNa for Tagtik/Source: Demotivateur - L'Indépendant/Picture: Zac Efron at the Baywatch Red Carpet Premiere Sydney Australia. by Flickr via Wikicommons under license Creative commons CC-BY-2.0)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren