Tagtik

De verontrustende boodschap van Liam Payne net voor zijn dood

Op 17 oktober kregen we het nieuws over de tragische dood van zanger Liam Payne, een van de leden van de beroemde Britse band One Direction. En nu is er een hartverscheurend bericht opgedoken. 

Volgens de laatste berichten van TMZ viel Liam Payne (31) van de derde verdieping van zijn hotel in Buenos Aires, Argentinië. De zanger zou zijn overleden aan zijn ernstige verwondingen.

Sindsdien rouwen zijn fans en de muziekwereld als geheel om dit plotselinge en onverwachte verlies. Op sociale netwerken stromen de eerbetuigingen binnen en sommige video's van de zanger duiken weer op. Terwijl hij op 29 augustus zijn 31e verjaardag vierde, stuurde Liam Payne een ontroerende boodschap naar zijn zoon Bear, die in 2017 werd geboren uit zijn verbintenis met zangeres Cheryl Cole. 

“Ik heb nog geen sokken gekregen voor papa. Ik ga zo met mijn zoon praten, ik kan niet wachten. God zegene hem. Hij wordt nu zo groot. Hij is een grote jongen en hij lijkt op een mini-me. Alsof we nog een 'ik' nodig hadden in de wereld”, deelde hij op zijn socials. 

Een paar woorden die, gezien de situatie, mensen zeker zullen doen nadenken. Liam Payne leek immers al een tijdje veel pijn te hebben... 

(FVDV and NiNa for Tagtik - Source : Demotivateur - Picture : Picture by flickr.com/photos/marcen27 via WikiCommons under license Creative commons CC BY 2.0

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren