Tagtik

“Liam Payne onder invloed van krachtige drugs die hallucinaties en psychoses veroorzaken”

De fans van One Direction kunnen het nog steeds niet geloven: zanger Liam Payne (31) is om het leven gekomen bij een val van het balkon op de derde verdieping in een hotel in het Argentijnse Buenos Aires.

Sinds 2010 veroverde 1D wereldwijd miljoenen muziekharten. Na One Direction bouwde Liam Payne zijn solocarrière uit. Fans komen sinds het nieuws bekend raakte massaal samen aan het hotel waar hun idool stierf. 

Crystal
Intussen heeft de politie ook meer details gegeven over wat er precies gebeurd is. De zanger had drugs genomen die zijn realiteit volledig veranderden. "Liam Payne heeft vlak voor zijn dood krachtige drugs gebruikt die hallucinaties en psychoses kunnen veroorzaken", zo meldden politieagenten die de zaak onderzoeken. Payne kampte trouwens al lange tijd met een drugsverslaving. Volgens de politie van Buenos Aires was de 31-jarige muzikant in de nacht van zijn dodelijke val onder invloed van ‘crystal’, een illegale drug die in Argentinië verkrijgbaar is en waarvan bekend is dat deze “psychotische aanvallen en hallucinaties veroorzaakt”. Hoewel het onderzoek naar zijn dood nog gaande is, zou dit kunnen verklaren waarom de zanger van het balkon is gesprongen.

(FVDV for Tagtik/Photo: Picture by vagueonthehow from Tadcaster, York, England, licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren