Tagtik

"Als je op Trump stemt, praat ik niet meer met je"

Een opvallend fragment uit een discussie tijdens een persinterview op Wimbledon wilden we jullie niet onthouden. Voor de microfoon: 2 coryfeeën uit de tenniswereld, Martina Navratilova en Chris Evert, voormalige winnaars van het Grand Slam-tennistoernooi in Londen.

Het gesprek begon rustig over sport en hun vriendschap, maar toen het over de Amerikaanse politiek ging, veranderde alles. Martina Navratilova is actief betrokken bij de Amerikaanse presidentscampagne ten gunste van de Democratische Partij van Joe Biden en voert campagne, zoals ze altijd heeft gedaan. Haar ex-collega Chris Evert aarzelt daarentegen: "Biden was mijn keuze, maar de afgelopen dagen waren triest, ik was depressief toen ik naar het debat keek. Ik heb twijfels over beide kandidaten, ik heb geen antwoord."

Navratilova repliceerde scherp tegen de twijfelende Evert. "Als je op Trump stemt, praat ik niet meer met je". Haar voormalige rivaal is gematigder: "Ik mag Biden, ik heb hem ontmoet en hij is een goede man die de afgelopen 40 jaar veel voor het land heeft gedaan. Maar op een gegeven moment wil je iemand die scherp is".

En Navratilova slaat toe: "Denk je dat Trump scherp is?".

(SR and JcM for Tagtik/Source: BBC/Photo: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren