Tagtik

Invloedrijke Democraat roept verwarde Biden op zich terug te trekken

Vooraanstaand Democraat in het Huis van Afgevaardigden Adam Smith roept president Joe Biden klaar en duidelijk op om zijn kandidatuur voor het presidentschap te beëindigen.

Biden heeft in een brief en een interview laten weten vastbesloten te zijn om door te gaan en dat enkel “de Heer” hem kon terugroepen. Maar binnen zijn eigen partij groeit de onvrede en beseft men dat zijn mentale paraatheid intussen is uitgegroeid tot een groot probleem. 

Smith, de hoogste Democraat in de commissie voor strijdkrachten in het Huis van Afgevaardigden, suggereerde dat de opiniepeilingen duidelijk aangaven dat kiezers vonden dat hij te oud was om een ​​effectieve kandidaat en vervolgens president voor de komende vier jaar te zijn.

“De prestaties van de president tijdens het debat waren alarmerend om te zien en het Amerikaanse volk heeft duidelijk gemaakt dat ze hem niet langer zien als een geloofwaardige kandidaat om nog vier jaar als president te dienen”, aldus Smith in een verklaring.

Hij zei dat de president “zo snel mogelijk” een stap opzij moet zetten, maar dat hij hem wel “onvoorwaardelijk” zou steunen als hij erop stond om als genomineerde aan te blijven. Daarmee toonde Smith aan dat hij het goed meent met Biden.

(SR for Tagtik/Source: The Guardian/Illustration picture: Picture by Gage Skidmore via WikiCommons licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren