Tagtik

Ook Eminem heeft zijn president gekozen

De Amerikaanse rapper Eminem heeft dinsdagavond zijn steun uitgesproken voor Kamala Harris. 'Slim Shady' zal bij de presidentsverkiezingen in november dan ook voor de democratische presidentskandidate stemmen, en hij roept zijn fans op hetzelfde te doen.

Eminem verscheen dinsdagavond op een campagne-evenement voor Kamala Harris en Tim Walz in Detroit. “Dus kijk, ik heb een paar dingen opgeschreven die ik wilde zeggen”, zei de rapper. “Ik ben hier vanavond om een paar belangrijke redenen. Zoals de meesten van jullie weten, betekenen de stad Detroit en de hele staat Michigan veel voor me.”

“En nu we deze verkiezingen ingaan, staan we meer dan ooit in de schijnwerpers, en ik denk dat het belangrijk is om je stem te gebruiken, dus ik moedig iedereen aan om te gaan stemmen. Ik denk ook dat mensen niet bang moeten zijn om hun mening te uiten en ik denk niet dat iemand een Amerika wil waar mensen zich zorgen maken over vergelding of wat mensen zullen doen als je je mening kenbaar maakt. Ik denk dat vicepresident Harris een toekomst voor dit land voorstaat waarin deze en vele andere vrijheden worden beschermd en gehandhaafd.”

En vervolgens verscheen niemand minder dan Barack Obama op het podium op de beats van 'Lose yourself', waarvan hij trouwens de lyrics heel goed blijkt te kennen.

(FVDV for Tagtik/Picture by DoD News Features licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren