Tagtik

Taylor Swift heeft haar keuze al gemaakt

Meteen na afloop van het pittige debat tussen Donald Trump en Kamala Harris maakte superster Taylor Swift met een post op social media aan haar fans duidelijk voor wie zij begin november zal stemmen.

“Zoals velen van jullie heb ik vanavond naar het debat gekeken”, schrijft Swift op Instagram. Ze zegt dat ze zich heel goed heeft geïnformeerd over de standpunten en plannen van de kandidaten voor het land, en raadt haar 283 miljoen volgers aan hetzelfde te doen. 

“Ik zal mijn stem uitbrengen op Kamala Harris en Tim Walz in de presidentsverkiezingen van 2024”, zegt Swift. “Ik stem op Kamala Harris omdat ze vecht voor de rechten en zaken die volgens mij een strijder nodig hebben om ze te verdedigen. Ik denk dat ze een stabiele, begaafde leider is en ik geloof dat we zoveel meer kunnen bereiken in dit land als we ons laten leiden door kalmte en niet door chaos. Ik was zo bemoedigd en onder de indruk van haar keuze voor Tim Walz, die al decennialang opkomt voor LGBTQ+ rechten, ivf en het recht van een vrouw op haar eigen lichaam.”

(FVDV for Tagtik/Illustration: DPA/Bonnie Cash/Newscom)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren