Tagtik

Trump: "Harris is nog makkelijker te verslaan"

Het duurde uiteraard niet lang tot Donald Trump scherp reageerde op de opgave van Joe Biden in de race om het Witte Huis. Huidig vicepresident Kamala Harris neemt de handschoen op die Biden liet vallen voor de Democraten. Maar dat boezemt de republikeinse leider alvast weinig angst in.

Donald Trump zei bij CNN dat Harris “nog makkelijker te verslaan is dan Joe Biden”. Biden zelf noemde hij “de slechtste president in de geschiedenis van ons land”.

“De corrupte Joe Biden was niet geschikt om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap en is zeker niet geschikt om te dienen - en is dat ook nooit geweest. Hij heeft de positie van president alleen bereikt door leugens en fake nieuws”, schreef Trump op zijn eigen sociaal netwerk Truth Social. “En kijk nu eens wat hij ons land heeft aangedaan, met miljoenen mensen die onze grens overkomen, totaal ongecontroleerd, velen uit gevangenissen, psychiatrische instellingen en een recordaantal terroristen. We zullen veel lijden door zijn presidentschap, maar we zullen de schade die hij heeft aangericht snel herstellen.”

“Wie runt het Land op dit moment? Het is niet Corrupte Joe, hij heeft geen idee waar hij is”, klonk het ook. “Als hij zich niet kandidaat kan stellen als president, kan hij ook ons Land niet runnen!!!” En: “Het is niet voorbij! Morgen gaat Corrupte Joe Biden wakker worden en vergeten dat hij vandaag uit de race stapte!”

'Biden had geen covid'
Trump gelooft trouwens niet dat Biden een coronabesmetting had opgelopen.
“Gelooft iemand echt dat Corrupte Joe Covid had?”, schreef Trump ook op Truth Social. “Nee, hij wilde al stoppen sinds 27 juni, de avond van Het Debat, waar hij volledig werd weggevaagd. Dat was het grote moment in Joe Bidens ondergang. Dat was het moment waarop Joe werd onthuld voor wat hij is, een incompetente man die nooit president had mogen worden.” In een later bericht, klonk het nog eens: “Biden had nooit Covid. Hij is een bedreiging voor de Democratie!” 

(SR for Tagtik/Source: CNN - Truth Social/Illustration picture: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren