Tagtik

Trump heeft echt een dieptepunt bereikt

Het is niet de eerste keer dat Donald Trump laatdunkend doet over zijn politieke rivale Kamala Harris. Maar nu lijkt hij echt een stap verder te gaan...

De voormalige bewoner van het Witte Huis is wanhopig om opgemerkt te worden. Zijn strategie? Om zijn aanvallen op Harris te vermenigvuldigen, om te proberen haar geloofwaardigheid te ondermijnen en zo de kloof in de race om het presidentschap te vergroten, blijkt hij tot alles in staat te zijn. En deze keer slaat Donald Trump echt ongezien hard toe. Op zijn sociale netwerk Truth publiceerde hij onlangs een bericht waarin hij suggereerde dat Kamala Harris haar toevlucht had genomen tot “sek*uele praktijken” om haar politieke carrière een boost te geven. 

“Grappig hoe fell.ations een verschillende impact hadden op hun beider carrières...”, dit bijschrift staat onder een foto van Kamala Harris naast Hillary Clinton, die tijdens de verkiezingscampagne van 2016 tegenover Trump stond, meldt mediakanaal Blick. Een toespeling op het schandaal rond Bill Clinton (echtgenoot van de voormalige Democratische kandidaat) tijdens zijn presidentschap. 

En terwijl verschillende Republikeinen suggereerden dat Donald Trump zijn grove opmerkingen moest inhouden en zich moest concentreren op de inhoud van het debat, wilde Trump daar niets van weten: “Ik denk dat ik het recht heb om haar persoonlijk aan te vallen”. Hij voegde eraan toe: “Ik moet het op mijn eigen manier doen.”

(FVDV and Manon Pierre for Tagtik/Source: Blick/Illustration: Pixabay)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren