Tagtik

Man valt baby aan met gloedhete koffie in park

Een jongetje van amper negen maanden oud heeft meerdere operaties ondergaan en lag ruim een week in het ziekenhuis nadat hij door een onbekende met gloedhete koffie overgoten werd in Hanlon Park in het Australische Brisbane.

De baby liep zware brandwonden op. De politie is op zoek naar de dader, die duidelijk opzettelijk de baby aanviel. Hij sloeg meteen op de vlucht na zijn aanval. Het gaat om een man tussen de 30 en 40 jaar oud, met een gebruinde huid. Op het moment van de aanval droeg hij een zwarte hoed, een bril, een T-shirt, en een korte broek. 

De moeder van het jongetje kan nog altijd maar moeilijk vatten wat er gebeurd is met haar onschuldige kind, dat levenslang de littekens zal meedragen van deze aanval. “Ik kan niet verwerken wat er met Luka gebeurd is”, vervolgde de moeder. “Het gehuil, de pijn, elk klein probleempje triggert me meteen, en brengt me terug naar dat traumatische moment. Constante flashbacks… Ik voel me een hulpeloze moeder die haar zoon niet kan beschermen zoals ze wil. Ik hou meer van mijn kinderen dan van wat dan ook ter wereld.”

(FVDV for Tagtik/Source: News.com.Au/Illustration picture: Photo by Nik on Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren